Termeni si conditii pentru utilizarea site-ului www.edbalconsult.ro


1. Utilizare

EDBAL CONSULT S.R.L va autorizeaza sa vizualizati, sa descarcati sī sa imprimati materialele publicate pe acest site, doar pentru uzul personal, cu mentiunea ca ati luat la cunostinta despre toate drepturile de copyright si proprietar pe care acestea le detin.

ESTE INTERZISA COPIEREA, MODIFICAREA ORICARUI MATERIAL PREZENT PE SITE ĪN SCOPUL PUBLICARII LUI. UTILIZAREA ACESTOR MATERIALE PE ALTE SITE-uri SE POATE FACE DOAR CU ACORDUL PROPRIETARULUI.

Daca este incalcata una din aceste reguli, autorizarea de utilizare a site-ului se termina automat, iar dumneavoastra sunteti obligat sa stergeti sau distrugeti toate materialele descarcate sau imprimate.


2. Copyright

Toate materialele si serviciile prezente pe acest SITE sunt oferite fara nici o garantie si fara nici o obligatie comerciala sau de alt fel din partea EDBAL CONSULT. Obligatia EDBAL CONSULT este sa garanteze propriile servicii cu documente justificative, iar acestea nu pot fi suplinite de nici un material prezent pe acest SITE. EDBAL CONSULT nu garanteaza ca materialele publicate pe acest SITE sunt coerente sau complete. EDBAL CONSULT poate schimba materialele publicate pe SITE, īn orice moment fara nici un anunt īn prealabil.

Īn nici un caz , EDBAL CONSULT sau alte companii mentionate īn acest site, nu raspund pentru nici o pierdere datorata utilizarii acestui SITE.

Acasa